nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 20 Mac 2014

Mem beso


morning uolss..
sory lah...tetiba macam malas nak update...
ni sbb period lah..
aku ni ada masalah period..
huhuhu

klah..
korang tgk lah gambo anak2 aku snap ni..
aku ni keje n kehidupan mmg utk budak dua beradik ni jer..
pagi angkut g keje...
6.20pg..aku dah berdukung si darin ni..
dah ler umah tingkat 2..
mmg naik lah muscle2 lengan aku ni...
ngan beg skolah lagi..
turun kat parking terus campak dua beradik dlm kete..
si adik tido kat belakang..
si kakak tido kat dpn sebelah aku...
gitulah..

sampai ofis aku...antor si adik dulu..
si adik ni ok..muka memek2 nak nangis..
tp jalan pegang tangan ngan teacher masuk school...
ok lah kan..takde lah adegan nangis2..

then masuk ofis punch card...
mandikan kakak...antor g felda..sebelah ofisjer pun..
baru masuk ofis..
fuhhhh....
tp takpe..aku anggap ni exercise..
alhamdulillah..last demam pun masa g langkawi hari tu jer.,,bln 1...
hehehe


ok dah ler dgn aku bebel..
korang tgk kaki sapa lah ni..
ini kakak budak darin okkkk
ini budak tak makan saman
kalau cakap jangan lagi lah dia buat perangai..
ini masa balik keje petang..
mmg masuk kete je mintak handphone aku
sbb tab dia dah arwah..
tau sbb apa arwah???dia pijak sbb takde bateri...
huhuhu


si darin ni mmg genetik tinggi n beso gamaknyer..
umur dua tahun dah berat 15 kg...
baju pun aku beli saiz 4 thn..
sandal ni pun kakak punyer..
kakak pakai umur 4 thn..darin pakai umur 2 thn..
huhuh
xpelah dik..ko tinggi takpe..
kalu pendek mmg mama suruh diet atkins dah...
hahaha

p/s: berat turun 1kg hasil tak makan malam..ok lah tu..hehehe

4 ulasan:

lieyalatif berkata...

uih awal ko da keluar umah yeak emy....aku 6.20 tu baru siap mandi hahaahahaha....aku lain la kan umah dekat jek ngan opis ...setakat anta anak pun pi sekolah rendah jek....

lizz berkata...

gigih sungguh ni...supermom...
berat sara lebih kurang si sara anak saya tuh...
5 tahun kenit jek...tapi makan banyok...

NM03 berkata...

sama la mcm dak qausar noks. umur baru 1t 9b tapi pakai baju ke seluar ke size 3 tahun. ok, dia membesar mcm mak pak dia kot. hahahaha

emy pokden berkata...

lieya: itulah pasal..dok jauh dr ofis sgt..ni kalau siap umah lagi jauh..mau kul 6 dah turun umah...tp tulah..tgh riki2 kuarters jln duta gak ni..harap2 dpt lah thn dpn..hehehe

lizz: anak sy ni baru 2 thn feb hari tu...dah 15kg...huhuhu..myb ikut genetik papa dia kot..tinggi...

nm03:qausar ngan darin mmg geng...gaya makan dorang pun aku tgk mcm dah sama..dpt makanan nampak sgt nikmatnyer kan...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut