nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 9 Disember 2014

Aqua klcc


fuhh...penat lak rasa
tadi lunch lari g tgk kuarters jap ngan pokden
cek defect...
cek defect mengalah kan mcm dah beli umah
dah BPH suruh cek..apa lagi kan..
lagipun ..kuarters tu kuarters baru..
haruslah cek...hehee

oklah takmo citer lagi hal kuarters..
sbb tak officially lagi pindah kan..
nnti dah pindah..aku citer...

ni nak citer pasal g aqua klcc
hari2 tgk bangunan klcc
tapi ktorang jarang g..


so hari tu g lah jugak..
ambik hati suri sbb tak g jalan mana2 pun cuti sekolah ni
mama papa sibuk..
papa sibuk freelance...
then nak pindah kuarters lagi..
so byk menda nak save duit
nak jadi cerita...skolah dah nk bukak
so byk duit nak guna..
duit jalan2 kiter hold dulu lah...
huhuhu

eh terciter lebih lak
hari tu g klcc masuk lalu isetan suria klcc..
laki bini tak tau lak jalan nak ke aqua klcc..
aku tel kawan aku...
siap kawan aku sakat aku kat comment facebook..
takpe2..aku redha...huhuhu



ko memang ardy...
huhuhu
benci mak...
hahahha

2 ulasan:

norhidana miswan berkata...

hahahha,.,,, ardy mmg sengal, kalu aku, aku ckp dh ttp dh kt klcc bukak kt picc lak aquaria tu

CheNamNam berkata...

best pergi Aquaria...akak tak pernah sampai sana lagi..ntah bila nak pergi..

yerlah bulan doblas memang bulan pokai untuk makpak..banyak benda nak settle ujung tahun..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut