nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 6 Januari 2014

tengok progress rumah


dah beberapa minggu asyik bz je memanjang..
hari sabtu or ahad..kami ke kelas berenang kakak..
dgn mak pak terjun berenang tau...
exercise lah katakan...
n minggu ni mama lak masuk kelas berenang..hehehe..
orang tua nak mengkuak lentang lak...

so minggu ni free lah hari ahad..sbb sabtu ptg dah ke kelas berenang kakak kan..
so saja tak breakfast ..terus lunch..
lepas lunch..jalan2 tgk progress rumah kami..
jom layan..


ni mandur tak tauliah..
kuar kete sambil2 isap rokok..
aku tak koser nak kuar..
darin lak tido ..syok lah tido..
dah ler lepas makan..tambah2 ekon lak...
so far ada lah progress nyer..
cuma lembap lah skit..
normal lah kot kan..
hehehe


jgn salah faham yek..
ni bukan rumah kami..
rumah kami belakang rumah ni...
jalan nak ke rumah kami belum ada..
so tgk2 jer lah..
so far sume rumah mcm ni lah progress nyer...

pokden tgh pk...camner nak pasang grill kat tingkat atas tu...
huhuhu...
lepas jalan2 tgk progress rumah kami ke bukit melawati..
itu next entry k...
babai...

p/s: santai2 bt kerja hrmis staff ni...


Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut