nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 28 Disember 2015

Beli barang


morning uolls...
aku dah 16weeks dah..
orang keliling aku cakap cepat je dah 16weeks..
tp aku ni nak sampai 16weeks rasa nak separuh nyawa dah..
huhuhu

preggy kali ni teruk je rasa...
mual siang malam..
kalau masuk toilet...muntah angin 24jam..
bau vape laki aku takleh
nak makan ikan seafood bagai xleh..
nak g kedai makan memilih..
nk bt keje umah bapaklah pemalas nyer
mak aii..byk songeh ni...

nasib laki aku terima aku seadanya
sian gak tgk dia dok melipat kain..
tp apakan daya..aku hanya mampu tgk je...
so far belum pakai baju rasmi mengandung ke ofis
tp kuar jalan2 dah pakai seluar preggy dah...
hehehe

eh tajuk lain citer lain ye..
mehlah layan gambar aku dua ketul ni..
aku ni suka membeli barang pre order dr uk ni..
aku beli di fb barangmurahuk
aku ingat first time aku beli kasut clark...
xde lah yg latest tapi ada sale di uk..
time tu dpt rm170..rasa murah..
terus letak depo rm40 je rasanya
pastu nak tunggu shipping lama gak..
dalam 3 bulan..
so aku ansur2 byr dlm masa 3 bulan tu...
sama gak ngan barang kat bawah ni..
pun time sale beli...


dah lama cari ovenware set ni
yelah..oven pun cinonet..
so kena cari bekas2 yg cinonet gak...
harga atas tu rm95 je bila convert duit kita..
so cam biasa letak depo...and bayar ansur2...


ni benda alah dlm ni..
kalau aku nk beli kl mmg rasa mahal lah
tp kalu beli di langkawi myb murah skit..
tp ni dah byk murah..
takpelah 3 bulan je pun...
hehehe

next tunggu kasut crocs lak...
pun sama letak depo...and byr ansur2..
nak beli sedepok tu boleh tp xberbaloi beli kat mesia..
sbb jadi mahal...
crocs sekarang pun dah cecah rm300...
tak mampu lah..
beli ansur2 baru rm130...itupun time sale lah
janji selesa kat kaki aku ni hah..

p/s: tgh tunggu sale clark utk krismas..mcm takde je..tapi usha2 je lah dulu..kalau ada kiter depo dulu..hehehe
dulu beli handbag kt butik..skrang pre order je lah rasa lagi berbaloi...betul tak kawan2????

2 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

wahida berkata...

sian kat ko nok...tak lama lagi hilangla mual2 tu...
up la pic ko sebarang dua...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut