nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 10 September 2015

Skincare mana yang elok???


salam uolls..
kiter stop sekejap ye citer jalan jalan johor tu..
pening tgk gambo byk sgt..

meh nak citer..
aku ni bukan pencinta barang komestik..
tapi kalau dah muka kerutu dah..
mau tak jadi pencinta kan...

sejak dua menjak ni..
aku mcm tak bernasib dgn produk skincare..
try yang ni rasa tak jadi..
try yang lain tak jadi..
by the end...
muka aku nak jerawat halus..


xmo lah tunjuk muka sgt..
kiter sorok2 dulu


aku cuba produk ni lak hari ni...
kwn aku yg recommend 
muka dia pun dah jadi bersih suci gitu..
yang penting takdok mercury..
leh lah rancang utk baby no 3 kan..
nak baby boy lah..pastu leh tutup kilang..
hahaha

oklah..
wish aku gud luck ye..
hehehe

4 ulasan:

wahida berkata...

weh...nnt review produk ni weiii...nak tahu jugak hasilnya...

lieyalatif berkata...

Nanti bg review ye emy....

norhidana miswan berkata...

aku lg tak penah guna produk2 gitu.... kulit aku lg sensitip tahan cipan...
setia lah aku ngn neutrogena je sampai skrg huhuhujh

lia ummiirfan berkata...

nt amik gamabr before and after. teruja nak tau.. :))
anyway, salam perkenlan dari follower #148

Korang Tau tak?

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut