nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 27 Januari 2015

dinner simple lagi





kita mulakan hari ini dengan menengok lauk dinner aku semalam...
simple dinner je..
whatsapp pokden tanyer nak makan masak lemak kembung or goreng pedas kembung
pokden jawap nak masak lemak sebab leh makan ngan budu
so petang semalam berdesup balik terus masak..
alhamdulillah pokden kenyang n suri pun makan banyak
suri suka pulak makan masak lemak cili api ni ngan ikan goreng...
so next2 time kta repeat makan lagi lauk ni ye suri
ingatkan suri tak suka lauk ni...hehehe

p/s: tengah mencari kekuatan untuk membento...mcm tak je..
alhamdulillah adik aku discharge hari ni..syukur2...

4 ulasan:

norhidana miswan berkata...

rajin kwn ku nih

NM03 berkata...

huwaaa

ade budu!!!

Najib Ariyan berkata...

rajinnya masak... simple tapi menyelerakan... best best... saya pun makan bertambah... (paling suka masak lemak kuning tu)

Qaseh Vee berkata...

budu tu memang membuka selera . tapi saya mesti nak perah limau ke dalamnya ...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut