nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 14 Januari 2015

bila masak


korang kan tau ..
aku kan dah pindah masuk kuarters...
dulu2 dok sd mmg takde view bila basuh pinggan
asyik2 tgk sotong2 je bersidai...
skrang ..nah ni lah view aku


aku sampai umah dalam kul 6 ptg gitu...
gigih orang jem bagai...
ada yang gigih stuck jem dlm komuter
aku lak gigih memasak...(gigihlah sgt..)
ofis pokden kan sekangkang kera..
kang balik lapo lak..
so cepat2 masak


dua ketul komuter stuck kat situ...
yang belah kanan stuck 10 minit je..
yang kiri aku tu..stuck 20 minit...



bertabahlah korang
aku dah rasa hidup dlm jem
hampir 9 thn ok..
ni pindah rumah dkt ofis baru rasa kebahagiaan giler2..
hahaha..giler2 tak tahan tu...

p/s: selalu2 pakai baju tido/santai2 g lepak mamak kat sd...ni tak tau nak lepak mamak mana malam2..sini susah nak cari mamak muslim..last2 masuk midvalley makan kat warung dlm tu...hahaha....kelas kan..pakai baju tido masuk midvalley...kelas lah sgt emy oiii...pitam


Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut