nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 25 April 2014

tgh bulan punyer citer



ini citer hari ahad lepas...
ahad lepas tu kan sebelum gaji..
mmg dalam purse ada beberapa sen je..
hehehe

nak dijadikan citer..
kan aku mc khamis jumaat..
ngan tak makan bagai kan..
so sabtu tu pun sama..
tp ahad tu...pokden nak g attend wedding kat putrajaya..
bebudak ni dah hampir 3 hari tak jejak tanah..
so nak tak nak aku gagahkan diri kuar jugak...

makan kenduri kejap kat putrajaya..
pastu pokden cakap dia nak masuk ofis jap..
since ofis pokden kan sebelah midvalley je..
so aku bt decision ..jalan2 jelah 3 beranak g midvalley..

tp duit non ado...
hehehe
cakap awal2 kat suri...
no soping2..
just jalan2 jer..
suri iyer2...jer..tapi takleh pakai gak budak ni..


ni kat FOS...sebelah Fos ni pintu kuar ke bridge kan..
selepas bridge tu je ofis pokden..
dekat kan..hahaha
ni suri tgh mengarut nak membeli..
aku cakap leh..rm10 ke bawah...
tp sume yg dpegang sumer rm20 ke atas..
ho ho ho

so aku suruh try2 je..
kat jj pun g tempat mainan pun aku kasi pegang2 jer..
pastu blahh...hehehe
comel2 kasut kat area ni..
geram nak beli..nasib duit tarak jer..


budak ni lak..mmg aku letak dia dalam stroller jer..
try lah nak try pe..
bagi pakai scarf ni..dok tanyer aku..
"tantik tak"
iye tantik sgt..tapi takleh beli..hehehe

ktorang jalan2 kat level tu jer..
aku pun lupa level pe...
sbb ramai giler orang...
ramai yg nak tgk catwalk tu kot..
yer lah kan seksi2...kaki panjang2 belaka..
hahah

klah bebel lak...
ptg ni balik kuantan...lalalalala

1 ulasan:

norhidana miswan berkata...

cuci mata menghilangkan stress... heheh betul kan

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut