nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 5 Mac 2013

Progress suri @ 5thn


macam biasa...suri memang suka mewarna...
still berschool di tadika felda..
so far aku tak tau sgt perkembangan lagi utk tahun ni..
sebab tak exam lagi kan..
so kte tunggu...
kalau setakat kat umah..
kerja mewarna jer lah..
setakat kenal a-z tu rasanya mcm dah tau...
kira2 still faill...
tp iqra..hari2 dok membaca kat umah...

p/s: @ 5 tahun..mama tak expect apa2...enjoy je lah kt school tu...

1 ulasan:

lieyalatif berkata...

in sha Allah suri budak bijak....lagi pun 5 tahun ni org kate permulaan die tuk mengenal alam sekolah kan emy...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut