nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 11 Mac 2013

Cendol bakar


salam sumer..

 nak citer pasal cendol bakar ni lah..
ala ramai dah pergi..so malas lah nak citer lebih2..
layan gambar je lah yer..


actually kuar sabtu hari tu sbb nak tgk launch rumah..
tp rumah lain yang launch so tukar plan 
g lah cendol bakar tu..
mula2 pokden bebel2 lah sbb jauh..
sampaikan cik darin kter pun tido..
lepas jer makan kit kat terus mengantuk nak tido..
tido lah dikk


so..bila sampai kat cendol bakar ..automatik berhenti lah bebelan pok den..
ya ampun pokden..hehehe...
iyerlah..mula2 drive jalan kuala selangor kan kelapa sawit..
tiba2 tgk kete byk kat satu lot tanah ni..
pokden cakap 'lain macam cendol ni'
iyer..memang lain macam...


ktorang sampai2..memang dah niat nak drive thru jer..
mcm mcd kan..tp cepat lagi mcd lah...
ktorang mmg tak koser nak turun lah..
dah lah cuaca panas 


order jer lah vvip tu 3 n cendol tapai utk pokden..
tp sayang..balik umah baru makan...so tak rasa lah kenikmatan nyer..
sekian terima kasih..

p/s: nak g makan ikan bakar kat kuala selangor boleh tak pa???hehehe

4 ulasan:

nens cellection berkata...

cendol bakar..x pernah dgr n makan..kalo beratur org mcmtu konfom sedappkan..hehe

lizz berkata...

glamer cendol bakar ni...tapi x pernah try...

mama ila berkata...

selalu jer dgr cendol bakar nie..mmg glamour..tapi lum sempat try..hehe

salam kenal..ila follow sini =)

inazamri berkata...

mcm2 skrg ni kan..burger bakar..air kelapa bakar..ni cendol bakar pulak.mmg kreatif org kita ni.teringin la pulak nk rasa...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut