nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 16 April 2018

rindu bau pantai cherating


morning geng..
pagi ni penat skit..
penat otak...
badan x brapa penat..
tp otak..

fuhhh...
tertgk gambar kolam ni kt dlm insta..
so mehlah ai tepek seketul kt sini kan..
ni gambar kolam di legends cherating..
dulu2 aku membesar di cherating...legends cherating ni part of tempat lepak aku..tp bukan dalam hotel lah..area pantai tu...
pantai still bersih...
kolam pun masih yg sama..
eh lupa..ambil gambar di masa sebelum check in di legends hari tu
ada family day ofis papa...
sehari semalam je..
tp best...sbb anak2 aku best...
anak2 aku sukakan kolam..
so senang part situ..

bila dah balik kl..
mengenang lak tempat legends tu
rindu bau pantai cherating..
eh pantai cherating..pasir nye still halus2 ok..
so korang g lah jalan2 sana...

legends hotel?  nnti2 aku bg review skit ye..

2 ulasan:

norhidana miswan berkata...

lama tak nengok ko menulis kt blog ni mi....

pantai cherating mmg cantik, bersih putih je psrnya.... sapa la yg tak rindu

emy berkata...

itulah nah..
dah lama tak menaip ni...
rindu gak ngan blog ni..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut