nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 25 April 2018

citer posa zaman anak 1


salam geng..
tetiba kepala hotak jadi serabut lak
padahal dpt baru dapat gaji..
actually gaji ni lah nk bt menampung makan bulan posa..
tetiba tingat zaman anak sorang..


gigih aku korek gambar ni...
ni gambar zaman dok sri damansara...
anak sorang...
masa ni syok sgt
sbb bazar ramadhan sebelah apartment je..
so bab nak memasak hanya dipikirkan waktu utk sahur je..
gulai ayam tu feveret pokden tu..


ini lak lauk ekspress...
bt simple2 je..
dulu dok sri damansara keje kl..
so distance jauh nak mampus..
pernah tau bulan posa aku sampai umah kul 10mlm
huhuhu


ini pun citer2 lama dlm blog time posa
time ni pn dana gigih menjahit manik
automatik aku pun gigih..
ini tempahan tau..
aku ambik upah murah2 je...


eh tetiba jumpa muka suci murni..
skrang muka tak brapa nak suci..
sbb anak dah 3 kot..
hahahah


eh ..terflash back lak...
kena sampuk agaknya aku hari ni


1 ulasan:

norhidana miswan berkata...

hehehheeh sesekali TB gambar lama syok jgk....
skrg ni agaknya klu ko nk jht manik kt baju sndiri pun pikir banyak kali kot hehhee... rmaai sgt assistent

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut