nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 13 Februari 2017

SARAH SOFEA DAH 8 BULAN


Salam sumer..
sejak ada anak no 3 ni..
aduhlah..jarang2 benar dapat menaip blog 
citer pasal anak no 3 pun jarang2 kan..
hahha

oklah..kita citer skit progress Sarah
Sarah dah 8 bulan ok..
so far dah ada 4 batang gigi...
dua bawah dua atas..
tp yg atas tu kelakar skit..
mula2 kuar satu dulu..selang dua bulan baru kuar yg lagi satu...
hehhehe
oklah...

Sarah ni mmg tak suka makan bubur..
ko bagi je lah nasi lembik..on je...
suka mkn biskut orang tua..
biskut budak2 xmo...

skrang dah start berdiri since dah merangkak dah duduk bagai..
mmg laju skit progress dia dr kakak2 dia..
mungkin Sarah ni slim skit dr kakak2 dia..
baru 8.4kg...

kulit Sarah sgt sensitif..kena gigit nyamuk pun leh jadi luka..
dah ler anak mama no 3 ni tak brapa cerah..
so nnti kita jaga kulit tu supaya bersih tanpa parut2 ye syg..

so far senang je jaga..
yg jd susah sbb mama dia ada masalah supply susu asyik tak cukup
tiada simpanan frozen..
kira pam hari ni hanya utk esok..
bekalan susu setiap hari pulak mesti ada 20oz..
so go go chaiyuk mama...

Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut