nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 15 Februari 2017

MENCARI PROGRAM CUTI SEKOLAH UNTUK KAKAK SURI


salam uolls...

tu atas tu...kem ibadah utk anak2 kita..
ni ai dapat ni dr group whatsapp kuarters ai..
since kuarters mmg dekat ngan masjid negara
so senang lah info sampai ke kami..

untuk kem ibadah di atas tu..
ai belum call detail lagi..
suruh member call..tapi tak xde orang angkat pun
myb ustaz and ustazah bz tu..

ai ai lak..
aku kadang2 pening lalat gak time cuti sekolah
sian suri sbb kalau cuti sekolah pun kena dok taska
bila terpikir balik..kalau ada bibik ok gak..
takyah lah si suri kena dok taska kan..
akan diusulkan kepada pokden..

berbalik pasal kem tu..
plan nak antor situ lah ..sbb murah je tgk
tp nak kena tgk timetable dulu..
sbb kat masjid setiawangsa ni ada gak kem..
cuma xdpt nak survey lagi..
cuti skolah seminggu je kan..
kalau cuti sekolah 2 minggu rasa nak antor suri darin balik kg je tahun ni..
biar dia berehat kt kampung..
oklah itu je nak citer..
bubyeee

p/s: nk tau detail pasal kem ibadah tu sila call sendiri spt no di atas ye..

Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut