nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 24 Mac 2016

big mama


tq buat kawan2 yang still wish besday ai ye..
bila orang wish ai rasa mcm muda lagi...
hahaha



ini hadiah dr tempat ofis..
dr |Bahagian...tq kwn2


ini lak dari suri dalisa..
ayoo..dah besar anak aku..
siap bagi hadiah kat aku
aku dah bukak hadiah ni..
tp lum bt apa2..
nnti dah setel aku tunjuk2 kat korang yer..


big mama at 7 bulan...
still drive pg keje..
cuma aktiviti masak memasak waktu dinner dah jarang2..
balik keje aku terus berlunjur kaki..
letih ooooooo
klah
aku tgh uruskan pertukaran ofis ..supaya lebih dkt ngan umah
mcm dah xlarat nak drive hari2...pg petang..
nak cari ofis naik train je..hahaha


2 ulasan:

lieyalatif berkata...

ooo ko mintak tukar ke emi...moga dipermudahkan yeak urusan....

wahh bulat perut kot....hope baby boy didalam ituuu ekekekekek....

Blog Akak Kembang berkata...

happy birthday mak buyong...sg dipermudahkan

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut