nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 25 Mac 2016

bebel2


boring lak dok ofis..
keje berlambak je..tapi kalau mari peel kemalasan...sume pun tak jadi
so sambil bt kerja kiter bebel2 lah skit...

sejak aku pregnant...
aku dah berhenti kan suri dari skolah agama kafa...
berhentikan pun sbb pk tak larat nak g mari g mari ambik dia...
sbb suri ni transit kt taska jupem ...n takde van yang mengambil..
so setiap lunch aku harus menapak ambik dia and hantar dia g sekolah...
since preggy pun byk alahan nyer..
plus suri mcm tak happy je skolah kt situ..so aku decide berhentikan je...

citer nak berhenti ni pun...takde lah dlm plan..
cuma masa nak ambik surat utk pembayaran kafa..
ada aku tnyer ustazah suri..
kalau sy nak cuti bersalin 3 bulan nnti...suri leh ke cuti jugak 3 bulan..
ko tau ustazah tu kata apa...boleh je cuti ..tp kena inform ngan sekolah dulu
nak berhenti terus pun boleh...
aikhhh...awat ustazah cakap camtu....
lama aku pk...
n lama jugak aku perhatikan suri mcm xde mood g skolah kafa...
so aku tnyer suri...suri nak ke skolah kafa ni...
suri cakap nak sekolah kafa..tp bukan skolah skrang ni...
suri nak skolah kafa yang satu lagi..
ish2...
patutlah result skolah kafa mcm tu je..
ada sbb ok...

nak citer detail pun malas lah nak kutuk2 skolah kan...
so decide berhenti je...
myb suri tak sesuai dgn pembelajaran skolah kafa kt situ..
so itu pasal lah aku berhentikan terus suri dr kafa...
transit lah ptg2 kt taska adik dia..
ermmm

eh ..aku nak antor suri skolah kafa...
tp aku kena pk alternative nyer...
mcm nak cari skolah yang ada skolah kebangsaan n sambung ke sekolah kafa terus ke..
mcm skolah kt jkr sulttan salahuddin tu..
aku nak kena rickie2 gak ni..
takpun cari skolah area bangsar..
suri naik van ..transit kejap kt kuarters n g skolah kafa kat bangsar gak..
mcm2 alternative aku pk...
takpun antor skolah private kafa dkt ngna opis..
yelah...ni soal agama..byk mende ilmu kt skolah kafa tu yang aku takleh nak ajar kan..
so far tunggu adik no 3 kuar dulu yer..
huhuuhu

oklah panjang lebar lak membebel...
nnti sambung...

p/s: rumah ku di kota puteri leh dah duduk ...tp mcm takleh nak duduk sbb jauh sgt..so ada sesapa nak sewa/??heheehhe

Tiada ulasan:

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut