nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 30 November 2015

mengidam nak tidur hotel


ibu mengandung ni kan...
macam2 mengidam nye kan..
hahaha
gelak jahat skit...

yess...
alhamdulillah...
ai dah 3 bulan preggy..
syukur2...dah lepas 2bulan baru rasa lega...
and selama 3 bulan ni...
mmg teruk jugak lah alah2 aku..
mual muntah..pening...nk tidur ...fuhhhh..cukup pakej betul
sume tu mcm dah boleh bertahan n badan pun dah ada energy..
cuma satu je xleh nak bt lagi...
ai xleh nak masak...
huaaaaaaaaaaa

asal nak basuh pinggan je...
dah terbau bau2 yang kurang menyenangkan..
mata berair terus rasa mual n rasa nak muntah
nampak dapur mcm nampak apa dah..
mengada2 sungguh aku ni kan..
so dah 3 bulan tak masak..
huahuaahuaaa...
tapi masak gaklah setakat cekodok..goreng nuggets..
lain2 xleh..huhuhu
nasib laki ai pokden tu ada..
gigih balik keje masak utk bini n anak2..
hehhe
lap2 u pa...


ini gambar cam sedap je kalau dpt landing..
ni gambar masa bercuti di Jb hari tu..
kami tidor kat bluewave hotel...
syok jugak hotel ni...bahagian pool pun ok...
so ai bagi thumbs up lah utk hotel ni...


ermm....adoi..bestnye nak tido hotel..
ni kira list mengidam aku gak ni...
hahhaa...
tgh tunggu hari n duit je nak g tido hotel...
hahaha...

kiter kasi settle hal baju skolah anak dulu...
baru pk g tido hotel yek anak2...
sbb mama pun mmg mengidam nak tido hotel..
hahaha

cuti sekolah pun takg mana2...
kakak pun dok taska adik..senang hati mama
myb hujung2 cuti sekolah nak tido hotel je lah..
mana n di mana..tak tau..
janji dekat2 janji tido hotel
hahaha

nak  blk kg pun...kg beserah mgkn banjir..
so jangan cari pasal..
dok diam2 kt kl je..
hehee
klah....byeeeeeeeeee

1 ulasan:

tiga lalat berkata...

wahh sonoknyer tido hotel tuuu., ;p

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut