nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 23 April 2015

riang ria anak-anak di tasik perdana


salam geng..
sory lah lama tak update blog
terasa kemalasan amat sangat
ni pun kepala asyik berdenyut je dua hari ni
ntah nape
huhuhu

sejak kerajaan dah implement kan gst
kami ni byk gak berfikir cara2 nak jimat duit
yelah..
dulu2 leh lah makan luar..beriang ria di mall...
so skrang kami beralih ke tempat
jom g taman2 kt kl ni je
kami rendah tasik perdana sbb dkt ngan rumah kami kan

ehhh..rugi korang tak dtg sini
hari tu kami datang dalam kul 2 ptg..
redup je taman permainan anak2..
nak jogging pun best
tp hari tu kami hanya teman anak2 main je..
but weekend ni..insyaallah nak jogging
kakak dah start sukan..asyik sakit kaki je..
mesti kurang fit kan..
so meh mama teman kakak jogging utk fit kan diri
mama n  papa pun nak fitkan diri..
so sama2 lah kter ye...


ni dalam kul 2 lebih
happy anak2 kan


ada pulak burung2 merpati ni
so kter bagi makan burung2 ni ye anak2..
see..mama pakai skirt je..
so dok diam2..
next2 nak pakai tracksuit..leh jogging n lompat sama


mama yang tukang bagi makan kat burung2 ni...
hehehe...


berpeluh2 anak2...
tapi happy je sume...


kter bagi makan lagi kat burung2 ni
biar ramai2 datang kat sini


nampak kan dorang happy


redup je...mmg sesuai nak jogging
tp kter start jogging awal nnti
dalam kul 2 ptg kter g..
by 5 kter balik..hehehe


adik pun pakai dress...
sbb dtg tasik perdana ni pun sesaja survey tempat


budak tecik yang berpeluh2..
awal malam tu darin tido..


amboi aksi apa lak korang ni ye...

p/s: janji anak happy..ni suri request nak picnic kt situ pulak...nnti kter picnic ye..tapi makan simple2 dah ler...


1 ulasan:

norhidana miswan berkata...

bestnyer... nmpak redup je... blh la try ajak aiyan jln2 situ... kalu tsk titiwangsa tak banyak sgt pokok ptg2 baru ok... siang2 agak pns

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut