nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 8 April 2015

menu hari ni


hari ni masak sgt2 simple...
masak nasi n goreng ikan pekasam sepat n puyu
tapi goreng ikan pekasam tu utk pokden je
aku tak bawak bekal hari ni..
xsempat...
huhuhu

itupun suri dah dua kali lambat g skolah
nasib suri tak menangis2 takut lambat..
dia lagi relaks dari aku....
kata suri..pengawas ambik nama je..
padahal dia tak tau hahahaha

xpe abaikan je...
nnti2 dia kalau dia kena warning ngan pengawas..baru aku take action...

syukur sgt2...
skrang suri dah pandai membaca
keras jugak lah kepala mak pak suri ni pk camner nak ajar suri membaca..
akhirnya boleh...
walaupun ayat panjang nk kena eja satu persatu..
tp at least dia dah boleh mengeja..lega di situ...

ermm..apa lagi nak citer yer...
lunch nak g pasar keramat ...
nak beli ikan kembung , santan and tauge..
nak masak simple2 je pg esok..
asalkan leh jimat...

nape nak jimat???
kami ni diantara rakyat yang terkena tempias gst jugak ni...
so langkah kami adalah berjimat je lah...
huhuhu

2 ulasan:

norhidana miswan berkata...

aku arini bwk ns ngn ikan kembung grg je ko... jnji ada lauk ckp lah...

tak sesia usaha ko, cayok2 utk suri

emy pokden berkata...

hahha...
aku tak bawak hari ni...
sbb rasa malas nak makan nasi..
smlm bawak makan byk..
nak cari makanan ringan2 je...
esok insyaallah bawak

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut