nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 5 November 2014

simfoni seni 2014


salam sayang buat kawan2..
tima kasih lah sbb still jenguk blog aku yg kehausan ni..
hehe

aku mmg bz skit bln 9 ngan 10 ni..
bln 9 berlatih sebulan utk koir..
alhamdulillah..dapat no 2....
then abis koir terus berlatih utk simfoni seni..
sebulan jugak berlatih...
alhamdulillah dapat no 2 jugak...
so aku kongsikan ..
gambar2 simfoni seni aku ni..
persembahan ktorang adalah tarian kotemporari..
dah ler aku gemuk..menari..so korang bayangkanlah slow2 dlm otak korang k...
hahaha


ni turun baru turn dari bas...
belum buat persembahan..
dah abis tempat nak posing..
posing tepi jalan pun jadi..
hahaha
dpn sekali tu cikgu ktorng..
cikgu sayid...


ini selepas dah menang...
eh menang no 2 jer..
hahaha


hasil contengan cikgu said..
hehehe

p/s: bangga dpt jugak menyumbang kan diri dlm hari inovasi kementerian...jupem dpt no 1 utk thn ni..n kami menyumbang dalam koir dan simfoni jadilah...
itu je seni cabang kami leh sumbangkan...
ingatkan dunia ronggeng aku dah abis..stil bersambung nampaknyer..hehehe

2 ulasan:

norhidana miswan berkata...

thn nih baru org atas2 tu bukak mata kt korang, selama ni dipinggirkan, dh menang baru depa tahu kan... penangan n kesungguhan korang... berbaloi2

Abang Bear berkata...

tk gemok mana tu.... ada lagi orang lagi besar punya... boleh jer diorang menari

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut