nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 17 November 2014

anak-anak dara pokden

 
giler angin apa ntah aku hari ni...
rasa nak menulis...hahaha
ala bukan tulis apa apa pun..
citer2 family aku bukan ada yang best pun...
tak ke mana so citer pun setakat dlm umah jer lah...
hahaha
 
weken sabtu ahad mmg tak kemana...
lepak mamak utk breakfast (sbb mama malas masak kan)
n petang baru masak utk dinner..hehehe
so dok umah layan gambar anak2 kat umah je lah...

 
lama dah tak cerita pasal darin kan..
oklah kter citer short story lah skit...
darin skrang dah 2 thn 9 bulan...
thn dpn bulan 2 akan jadi 3 thn..
dah beso anak dara aku no 2 ni kan..
fuhhh..lap2 peluh ...
minah ni mmg beza lah perangai ngan kakak dia..
kakak dia ayu manja gitu..
dia ni ayu jugak..tapi versi ganas..hahah
ko jgn lah pukul2 dia...
mmg dia melawan...balik ..
tinggi kaki dia kalau dia sepak orang..
tp kalau dia sepak aku mmg cari nahaslah budak ni...
ni takde keje dok umah...pakai gugel kakak..
ikut ko lah dik...akan ko bahagia..
Nampak kepala patung tu??
dulu2 dia takut giler ngan kepala patung..
skrang tidak lagi..siap dia acah2 kat orang lak...
berat brapa??/
17kg..sekian terima kasih..
hahaha
 

 
versi tanpa gugel...
telinga darin ada problem ni..
kuar nanah jer..tp ni tahan skit lepas aku g hkl...
riso gak..sbb gegendang telinga dia bocor..huhuhu..
huhuhu..takpe dik..kter follow je kat hkl tu..
insyaallah ..baiklah tu..
 

 
ini lah si kakak...
kakak suri yg doh beso gabak dah skrang..
thn dpn dah darjah satu..(lap peluh lagi)
insyaallah kakak suri akan berskolah di sk bukit keramat satu n skolah agama akram kt keramat je...
senang dkt ngn ofis mama..
tengahari mama g ambil...mandi2 makan tukar baju je kat ofis..(lantaklah orang nak kata apa..tp tau dorang tak berani..aku kan taiko..hahah)
cuma skrang nak cari tempat mengaji je..
aku nak suri abis khatam quran before atau pada darjah 6...
hehhe..tegas jugak aku yek..(yes aku tegas n garang)
so preparation baju skolah apa belum beli lagi..
tgh mintak ihsan ngan nenek dua pasang baju skolah...hahaha
harap nenek mendengar rintihan anak mung ni...hehehe
n lain2 insyaallah bulan 12 akan aku ngn pokden setelkan...
 
oklah sampai sini..
nnti2 aku bebel lagi yek...
tetiba datang bersemangat bercerita kan..
so korang layan je lah aku...
nasib korang lah...
 
p/s: rumah dah nak hamper siap...harap2 dapatlah bertukar dekat ngan umah...amin2

1 ulasan:

norhidana miswan berkata...

heheheh darin ayu dlm ganas hehehe...

ayu kakak suri bertudung gitu... tak sangka thn dpn dh darjah 1 dh yek mi.,..

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut