nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Khamis, 25 September 2014

bestfriend


tiba-tiba rasa kerinduan lak..
hehehe...kerinduan ngan geng ofis aku ni hah...
lately aku sibuk ngan kelas choir..
so mmg takde masa ngan dorang ni...
ada masa pun time makan2 je...
itupun time soping2 makan luar mcm dah lama tak bt...

habis choir ni aku sibuk lak ngan simfoni seni..
huhuhu..bz bebenor ye aku...
gambar kecik atas tu ..kwn aku dah pindah sabah...
tp still contact2 through whatsapp...
muah kamu2 sumer...

p/s: aku ada memohon bertukar ke area rumah baru aku tu...harap2 diluluskan n bertukar sebelum suri masuk darjah satu..senang nak setel hal skolah cepat2..huuhu...amin2

2 ulasan:

lieyalatif berkata...

uihh org kuat koir nieeee..... org seni gituuuu....tu la mcm kat tempat aku laa org koir semua selalu takde kat tempat sbb latihan bagai.....

betul tu emy better siapkan awal...so tak le ganggu nanti...urusan pindah ni leceh...senang kalo prepare awal2...wey tunjuk laa pic umah baru....

norhidana miswan berkata...

huhuhui pasni ada 2 org lah kwn gaduh duk jauh... huhuhui sadis nyer

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut