nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Rabu, 19 Februari 2014

kena sampuk dek frozen ni hah


dulu2 suka sgt tgk high5
skrang dah tak pandang high5...
asyik lah suruh bukak movie frozen ni..
si budak 2 thn ni dah start peel comel dia..
bergaduh ngan kakak..mmg merajuk tahap gaban..
tak dpt apa yang dihajati..tang situ jugak lang terguling2...
mak pak sabar je lah...

selepas baik demam ni..hari2 menangis g taska...
aduyai...

p/s: tgh usahakan kembalikan rutin n peel darin ni..aku mmg kena byk bersabar lah..sabar2 pun..pagi tadi kena cubit peha ngan aku dah...leh lah aku kelam kelibut pagi2..dia mogok tak mo dok kat car seat...esok aku nak tukar seat kete belakang jadi tempat tido lah..guling lah korang dua beradik nnti yek..hehehe

1 ulasan:

NM03 berkata...

dia rasa tak bebas noks dok dalam car seat. anak aku dah bezaman tak mo dok dlm tu. dia lagi suker dok sesorang kat bakang. ko kasik je dia bebas ngan kakak dia...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut