nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 9 Julai 2018

my weken raya2


minggu lepas aku mmg sengsara skit
demam selsema tonsil..
mmg full pakej lah

tahan je ...malam2 makan ubat..
siang2 g keje..huhuhu
but weken tu bertahan n redha je..
siang tu sepatutnya g jamuan raya kuarters..
tp aku x g..xlarat sbb telan ubat..
so wakilkan suri je...
but malam tu ...aku g jamuan raya opis papa..
ini aku kena g..
sbb papa dah lama book aku..
huhuhu

mlm yang sama iaitu mlm sabtu..
ma aku sampai..
ngam2 kami nak keluar ..ma sampai..
oklah tu.sila lepak umah diam2


si anak dara no 1..
asyik ilang hp aku main tik tokk..


nasib mlm tu tekak aku dah ok skit...
kami berwefie dlm lift kuarters..


budak ni ...tiba2 lepas raya perut buncit..
abis baju tak muat..
pakai je lah apa yg ada


budak comel ni mula2 excited g ..
sampai sana..lenguh bahu2 kami dukung dia..
sbb masa sampai kt jamuan tu ..
dorang welcoming kami ngan kompang..


mama is ok dok situ..
janji papa...n kakak suri ambik makanan mama..
papa..mama nak kambing..
kakak...mama nk brownies..
kakak ..mama nak air bandung..
sedap aku mengorder..
janji sarah ngan aku..
eh perut aku tu..takleh nak cover dah


ni minah insta..minah tiktok
asal aku update kat insta..nampak dia update kt insta..
sama naik ngan aku skrang...
sila geleng kepala


si cantik manis comel yang berlagak comel manis tapi penakut..
abis tudung aku senget benget sbb dia punyer aura penakut tu tinggi sgt...


my hubby my papa...
dukung sarah n beratur nak ambik duit raya dari big boss


suka anak2 dpt duit raya..
mlm tu kami lepak sampai kul 10.30mlm je
sbb ada orang nyanyi2 kan..
so kta layan..


eh ..ni citer pagi ahad..
ma n abah aku..
nak dating je 24 jam..
ni port kami kalu ma abah g kl..
nasi kakwok jj bukit jelutung




dh habis makan2...papa ..sarah n darin dah hilang g 7e
apa lagi menonong nenek atuk cari..
so peluk cium kat sini jelah
sbb ma abah terus nak balik...


abis kena cium...


suri with pakngah..
merah nye bibir suri..
ini keje makngah dia lah..

oklah
ni je picture my weken raya...
hope raya thn dpn akan lebih bermakna..n lebih meriah...
bubyeeeeeeeee


1 ulasan:

norhidana miswan berkata...

rugi klu tak join openhouse opis den, msti mkn sedap2....

geram nengok si sarah... manis betul senyum tu hehhe...

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut