nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 6 September 2016

Santai-Santai petang di Taman Tasik Titiwangsa


morning kwn2..
adoi..
pagi2 dah suwei ni..
hahaha
ai lupa bawak corong pam..
hahaha..padan muka aku...
tgh pk camner ni..
silap2 aku half day je hari ni...
huhuhu

oklah..citer skit lah 
ahad lepas..
lunch tu ktorang g makan kan nasi soho di hartamas..
best gak nasi soho tu..
tempat pun relaks..
itu nnnti review..
ini nak citer pasal santai2 kami di tasik titiwangsa..


baru anak no 3 ni barulah teruja dgn babywearing ni..
kalau tak mmg aku tolak stoller je bebudak ni..
tp si sarah ni lain skit peel ni..
jenis suka mengepit n berdakap..
so mybe dia mmg selesa sgt lah bila aku berbabywearing ni..
ok..itu wrap tu aku beli jenama emmewrap je..
murah je ...dlm rm60 gitu je kot..lupa lak
eh aku kurus skit kan..
hehehe


so ini 3 orang lah yg teruja...
sewa basikal je sumer..
actually aku naik je ngan pokden tu sambil berbabywearing..
tp takdelak gambar aku ngan sarah ...cesssssss
total sewa dua basikal ni rm40 utk sejam..
so better next time bawak sendiri basikal masing2..
jimat apak ko rm40...
hahha


tp kami main basikal tak sampai sejam pun..
sbb nak hujan..
so ada baki masa skit..kami ambik basikal kecik ni utk darin
round tak sampai 1 tasik pun..dpn tu je pun..
dtg kat aku..
mama..darin penatlah..air masak ada..
adoi...skit2 penat..
ini mesti kes chubby sgt ni..
utk update..berat darin dah 30kg...
huhuhu

itu lah santai2 ptg kami hari ahad..
mcm best gak spend time sini...
cuma nye kena dtg awal..sbb ptg2 hujan kan..

ok tu je lah nk citer..
lama tak berblog..
rasa start mengandung aku mcm kemalasan...
bukan apa..mgkn pembawakan budak..
bawak budak je jadi malas giler...
hahah..jgn sarah jd malas sudah..
by the way...
sarah lagi 2 hari cukup 3 bulan...
ngan berat 6.9kg...
alhamdulillah...sarah ok dok umah pengasuh...
nangis pun dah kurang...sibuk nak main je skrang...
oklah ...itu je..
tgh pk camner nk ambik corong pam tu..wuaaaaaaaaaaaaa

2 ulasan:

norhidana miswan berkata...

mama dh selim si sarah pulak tambah berat

Qhaifa Nur berkata...

Lamanya tak dtg sini sejak dah pindah...
Bdk2 lah paling hepi dtg sini

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut