nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Isnin, 22 Februari 2016

Menu mak buyung bila blk kampung


Ishh ishhh
inilah keje bila mengandung kan
makan je lah keje
skrang ni berat aku 95kg...hahaha
siap last week kena jmp pakar pemakanan
tp aku syukur..walaupun dikategori obes...hehehe
tp xde darah tinggi n kencing manis
So makanan aku masih heaven lah walaupun doc suruh catu supaya maintain
hello doc..mcm mana nk maintain
tekak tgh mencanak nk.mkn mcm2 ni


Kesempatan blk kg sempena nikah adik aku
apa lagi Mkn lah
sampai je mlm tu kt beserah
aku laki bini bantai nasi 2pinggan gara2 singgang ikan ma aku
aku lak jd 2 pinggaan sbb sambal belacan ma aku
sambal belacan letak buah pauh..nyum
pastu esok tu...ma masak tauge masak lemak..
adoi lagi 2pinggan...sbb ada sambal belacan
Dhler breakfast dh melantak nasi dagang ganu
Huhuuu
pastu esok tu aku request bt mkn2 nasi minyak umah ma...aku order lak congo.bars layan tekak..plus air cocktail buah
perghh


Sblm mkn nasi minyak aku layankan tekak laki aku mkn mee calong
ayooo..sama naik aku laki bini kan...
xpelah selagi leh mkn selagi ada rezeki ku layan je...bkn selalu kan
hehbe
itulah kejeaan mak buyung kalau blk kg...huhuu

1 ulasan:

Akak Kembang berkata...

sedapnya mee sup tu....huhuhu

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut