nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 12 Januari 2016

citer2 suri darin


bersarang jugak blog aku ni...
nak wat camner...kemalasan melanda sgt2
oklah meh nak citer hal aku dulu...

alhamdulillah
aku dah seminggu lebih dok opis baru...
sumer ok je..
cuma aku lari dari bt keje 'N' aku tu...
aku skrang dok unit perolehan pulak bawah kewangan
so uruskan tender...
dari tender bukak sampai tutup
so uruskan je lah
lagi pun dah 10 thn bt pentadbiran dan servis di bahagian
tahun ke 11, dpt kesempatan tukar angin kerja
still di jupem cuma bertukar bahagian..
aku pun sebenarnya suka juga bt hal2 kewangan
sbb dok bahagian lama pun hampir 5 thn bt kewangan
so penambah lagi lah ilmu kejer aku..
hhehe

oklah citer hal anak2 dara lak


so far g skolah ok je..
dah naik 1 kelas di darjah 2..
oklah tapi mama still tak puas hati time waktu study...
selalu marah2 mama kalau mama ajar dia..
sorylah kak..mama bukan tak nak antor g tuisyen...
pertama..kos tak brapa nak ada...kedua..tunggu mama beranak dulu...
ketiga..kalau dah tuisyen kena ada komitmen menghantar...
so sabarlah...
bagi chance kakak enjoy blaja ngan mama dulu yer...
if darjah 5..still ada kekurangan dalam pembelajaran baru kiter pikirkan yer..
itulah jawapan mama...
satu lagi kakak mtk berhenti skolah kafa skrang...
pertama sbb kesian kat mama tengahari asyik jd driver kakak..kedua sbb kakak tak suka environment skolah
so kakak mtk tukar skolah..
ok kter tukar skolah yer kakak...


ni pasal adik lak
dah hampir 2 minggu asyik demam on offf...
satu taska dia bersilih ganti demam..
itu yg darin pun on off demam
takpe den..
nnti kter cari supplement yer...
kot2 leh kuatkan antibodi adik yer..
klah ..nak wat keje dah
bbyeeeeeeeeeeeeee

3 ulasan:

norhidana miswan berkata...

kakak ada peningkatan, nk msk tahun baru itu adik tak sihat...

lieyalatif berkata...

alhamdulillah...nampak ok ko kat tempat baru tu emy...ubah angin kan...aku gak tahap tukun dah 8 tahun kat sini....

bagus suri, tau ko penat....tapi jgn diberhentikan emi..sayang ..ilmu akhirat tu.... try le tukar sekolah....pastu ajar tak yah amik tghari tukar kain sendiri....

Akak Kembang berkata...

sekejap je suri dah besar ek...smg menjadi anak kebanggaan keluarga

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut