nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Selasa, 24 Mac 2015

bawak anak2 tengok wayang


morning uollss
asyik tenggelam timbul je entry kat blog aku kan
sorylah...ikut mood je aku ni..
ni ada mood baru lah leh start menaip

so meh aku citer pengalaman aku bawak anak dara 3 tahun masuk dalam panggung wayang
kami g tengok citer cinderella..
ini request daripada kakak suri ..so kami layankan je sbb dah mula cuti skolah kan


sebelum bawak anak dara ni mmg aku ada lah survery2 tentang cara bawak budak g tgk wayang kan...
tp takdelah beriya kan...hehehe
so benda pertama aku ingat sila bawak sweater sbb dalam tu sejuk kan
benda kedua...sila bawak byk2 stok makanan..kot2 dorang boring kan
hehehe


so anak2 ngan pokden siap bersweater...
makanan je mcm kurang cukup
tp leh je beli kat luar tu..
so far darin ok je..
cuma ada bt perangai skit bila dia menjerit nak ikut kakak g toilet
kakak lak time2 gni lah nak g toilet


pokden ni ok je melayan anak2..
suka dia tgk citer cinderella..
iyelah cinderella tu asyik tayang dada je bila bernafas kan...
hehehe
eh gurau je lah...mcm tak molek je baju cinderella tu...
pandangan aku lah..
kalau animasi ok kot..kalau citer real tak sesuaiii

kakak pun tak brapa in ngan citer ni..
myb anak2 aku ni suka tgk animasi kot..
hehehe

so far..bila nak dekat2 abis..
adik tido....so mmg dah target ambik citer ni waktu tidur darin
hahaha

oklah..nk bt keje skit
nnti sambunglah


2 ulasan:

norhidana miswan berkata...

lenggang je wei.... syok pulak nengok ko tgk wayang sefamily... tak penah lg ajak aiyan tgk wayang... camne lah agaknye kan...

cinderellah ni klu bdk beso minat kot... klu mcm suri msti minat animasi lg kot... tang baju seksi tuh kui2

Alin Marlini berkata...

macam itu wayang kita yg punya...hehehehe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut